This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Syzane Baja

Home/Hulumtuesit/Syzane Baja

Syzane Baja

Cila është fusha juaj akademike e studimit?:   menaxhim

Emri:   syzane baja

Qyteti:   peje

Shteti:   kosovo

E-mail:   [email protected]

Tel:   044 348831

Web-faqja dhe/ose blogu:

Cili është kualifikimi më i lartë shkencor që keni arritur?:   master

Aktualisht, a jeni të përfshirë në ndonjë program studimor/kërkimor? Nëse po, ju lutem specifikoni institucionin, nivelin dhe llojin e programit.:   vetem per teme te diplomes ne teme per burime njerezore ne iCT dhe turizem

Nëse planifikoni të regjistroheni në ndonjë program të ri hulumtimi apo studimi, ju lutem specifikoni institucionin, nivelin dhe llojin e programit:   zhvillimi adekuat i burimeve njerezore dhe punesimi ne treg te punes

Ju lutem shënoni fushat kryesore kërkimore në të cilat keni hulumtuar apo në të cilat jeni të interesuar.:   Burime njerezore Menaxhim Rritja e profitit

Ju lutem, listoni publikimet tuaja kryesore.:   Strategjia zhvillimore e industrise se qumeshtit ne Kosove 2011-2020

Sipas mendimit tuaj, çfarë mund të bëjnë institucionet e Kosovës për të mbështetur karierën tuaj akademike dhe aktivitetet kërkimore?:  Te perfshihemi ne nevojat dhe vleresimet straegjike te qeverise

Sipas mendimit tuaj, çfarë mund të bëjnë institucionet e Kosovës për të motivuar hulumtuesit që të kthehen dhe / apo të përfshihen në instutucionet (kërkimore) relevante në shtetin e tyre të origjinës?:   Komunikim , informim dhe njoftim ne lidhje me planet, strategjiite e vendit.

 

By | 2017-08-16T11:33:28+00:00 August 16th, 2017|Categories: Hulumtuesit|Comments Off on Syzane Baja

About the Author: