This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vjosa Musliu

Home/Hulumtuesit/Vjosa Musliu

Vjosa Musliu

Emri dhe Mbiemri. Vjosa Musliu
Informatat Kontaktuese Volderstraat 9, 9000 Gent, Belgium. [email protected]

Web-faqja: www.vjosamusliu.com

Fusha e studimit: Marrëdhënie Ndërkombëtare, Studime për BE-në

Kualifikimi më i lartë i arritur:

Doktor i Shkencave Politike
Aktualisht e përfshire ne

studim/kerkim:

Hulumtuese Postdoktorante në Qendrwn për Studime për BE-në, Fakulteti i Shkencave Politice, Universiteti i Gentit

Fushat kryesore kërkimore:
Marrëdhëniet e jashtme të BE-së , ndërhyrjet ndërkombëtare, post-strukturalizmi, metodat hulumtuese post-positiviste

Publikimet kryesore:

● “The International Missions in Kosovo. What is in a name?”. Bashkëautore me Jan Orbie. European Foreign Affairs Review (2014). Issue 3, pp. 411-428.

● “Deconstructing and Defining EULEX”. Bashkëautore me with Shkëndije Geci. Central European Journal of International & Security Studies (2014). Issue 8 (1).

● “Agenda Setting of the EU Mission in Kosovo: A Constructivist Read”. Central European Journal of International & Security Studies (2013). Issue 7 (1).

● “The Hour of Europe: Western Powers and the Breakup of Yugoslavia”, by Josip Glaurdic. Recension. International Relations Quarterly (2013). Vol. 4. No. 3.

● “Meta-Kosovo: Local and International Narratives”. British Journal for Politics and International Relations. Forthcoming in March 2015.

● “The EU and the Balkans: shifting meanings after the crisis”, in Europe, EU, Unfinished. W/Restern Balkans in a Time of Crisis. Eds. Nebojša Branula and Zlatan Kraijna. University of Zagreb Publications. Forthcoming in June 2015.

● “Mapping Narratives on Failed States. The case of Kosovo”, in States Falling Apart, ed, Eva Maria Belser. Stämpfli Verlag, Fribourg. Forthcoming in October 2015.

Institucionet e Kosovës mund ti motivojne hulumtuesit e rinjë që të kthehen dhe / apo të

përfshihen në instutucionet (kërkimore) relevante në shtetin e tyre të origjinës nëse:
Decentralizimi dhe depolitizimi i univerzitetit, investimi në kërkim akademik, mbikqyrja dhe sigurimi i kualitetit të stafit akademik ne univerzitet.

By | 2017-08-16T11:36:52+00:00 August 16th, 2017|Categories: Hulumtuesit|Comments Off on Vjosa Musliu

About the Author: