This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Aktivitetet

Home/Aktivitetet
Aktivitetet 2017-09-18T07:52:14+00:00

E përfunduara

 • + Konferenca: ,,Rruga përpara: Roli i komunitetit akademik dhe hulumtues në zhvillimet e politikave dhe vendimarrjes së bazuar në evidencë”

 • + „Scientific Cafè IV”: Rruga përpara: ligji i ri për arsimin e lartë dhe gjendja e kërkimeve shkencore në Kosovë

 • + „Scientific Café III: How Social Science Research Imagines Kosovo: American Impressions”

 • + CPC Lansoi Platformën Virtuale të Hulumtuesve

 • + „Scientific Cafè” II: Studimet, mësimdhënia dhe hulumtimet në Universitetin e Prishtinës

 • + Takim pune me anëtarët e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport në Kuvendin e Kosovë

 • + „Scientific Cafè” I: Sfidat e studiuesve nga Kosova në përfundimin e studimeve jashtë vendit; çfarë mund të bëjnë institucionet e Kosovës që t’i motivojnë ata të kthehen dhe të kontribuojnë në vend.

 • + Konferenca ,,Hulumtimi dhe Zhvillimi në Kosovë një vit më pas: Ku po Shkojmë?” 17 dhjetor 2014

 • + Publikimi i analizës „Gjendja e zbatimit të Programit Kombëtar të Shkencës të Republikës së Kosovës”

 • + Publikimi i analizës „Strategjia për Veprimtari Kërkimore-Shkencore/Artistike dhe Zhvillimore 2013-2016 dhe ndikimin e saj në punën e instituteve kërkimore në Universitetin e Prishtinës”

 • + Tryeza „Strategjia për Veprimtari Kërkimore Shkencore/Artistike dhe Zhvillimore 2013-2016 dhe ndikimi i saj në punën e instituteve kërkimore të UP-së” 27 qershor 2014

 • + Tryeza e rrumbullakët “Efektet e vërteta politike të sistemeve zgjedhore, reflektim mbi rastin e Kosovës dhe reformës së saj zgjedhore të papërfunduar”, 28 mars 2014

 • + Konferenca “Hulumtimi dhe Zhvillimi në Kosovë në Perspektiven e Integrimit Evropian: Ku po Shkojmë?” 3 dhjetor 2013, Prishtinë

 • + Publikimi i raporteve për Hulumtimin në Shkencat Sociale në Kosovë

 • + Roundtable on “The State of Research at Think Tank Organisations in Kosovo” 25.6.2013

 • + Roundtable on “The Impact of the Decision Making Community in Research in Kosovo” 21.5.2013

 • + Roundtable on “The State of Research in Social Sciences at the University of Prishtina”, 19.4.2013

 • + Policy Dialogue Core Group Working Meeting, 5 April 2013

 • + International Conference: “The Role of Social Sciences in Transitional Societies with Particular Focus on Kosovo”, Prishtina, 5 October 2012