This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Galeria 2017-09-27T12:35:35+00:00
 • Konferenca ,,Hulumtimi dhe Zhvillimi në Kosovë një vit më pas: Ku po Shkojmë?” 17 dhjetor 2014

  Konferenca “Hulumtimi dhe Zhvillimi në Kosovë në Perspektiven e Integrimit Evropian: Ku po Shkojmë?” 3 dhjetor 2013, Prishtinë

  Trajnimi “Writing effective policy papers to influence decision-making”, Prishtinë, 25-26 tetor 2013
 • Tryeza e rrumbullakët “Gjendja e kërkimit shkencorë në institucionet e shoqërisë civile në Kosovë”, 25 qershor 2013

  Tryeza e rrumbullakët “Ndikimi i politikëbërësve në punën kërkimore shkencore në Kosovë”, 21 maj 2013

  Tryeza e rrumbullakët “Gjendja e kërkimeve në shkencat sociale në Universitetin e Prishtinës”, 19 prill 2013
 • Konferenca ndërkombëtare “Roli i shkencave shoqërore në shoqëritë në tranzicion, me theks të veçantë në Kosovë”, Prishtinë, 5 tetor 2012

  Punëtoria “Teoria dhe praktika e përzgjedhjes së mostrës në shkencat sociale”, Prishtinë, 13-15 shtator 2012