This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Projektet 2017-05-24T13:03:17+00:00

Nё zhvillim

  • + Skicë politikash “Klientelizmi dhe Rritja: Si të kanalizohen më mirë përpjekjet antikorrupsion”

  • + Tryezë e rrumbullakët: Informaliteti dhe Korrupsioni në Kosovë: Një Qasje e Re Empirike

  • + Hartëzimin i klientelizmit dhe shkaqet e tij: renta, kërkimi i rentave dhe demokracia në Kosovë dhe Shqipëri (1997-2013)