This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
RRPP 2017-05-24T12:57:50+00:00

RRPP

Programi Rajonal për Promovimin e Kërkimit  Shkencor (RRPP) në Ballkanin Perëndimor ka si qëllim kryesor zhvillimin e mëtejshëm të kërkimit shkencor në fushat sociale. Në këtë program marrin pjesë Shqipëria, Bosnja & Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia.  Ky program ka në themel të tij bashkëpunimin ndërmjet vendeve pjesëmarrëse.

Veprimtaria e RRPP fokusohet në tre drejtime kryesore të ndërlidhura mes tyre:

1. Ofrim grantesh për projekte kërkimore shkencore, të cilat trajtojnë çështje /probleme të që kanë të bejnë me procesin e tranzicionit në secilin prej vendeve, si dhe për të gjithë rajonin;

2. Ofrim kolegiumesh metodologjike dhe trajnime tematike;

3. Mundësim dhe forcim i komunikimit dhe bashkëpunimit rajonal.

 

Për më shumë informata klikoni www.rrpp-westernbalkans.net