This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Të dhënat rreth hulumtuesëve 2017-08-16T09:22:52+00:00

Të dhënat rreth hulumtuesve

Zamira Xhaferri
  Emri dhe Mbiemri: Zamira Xhaferri     Informatat kontaktuese:     Zamira Xhaferri, LL.M., EMLE Hulemtuese PhD Depertamenti i
Read more.
Vjosa Musliu
Emri dhe Mbiemri. Vjosa Musliu Informatat Kontaktuese Volderstraat 9, 9000 Gent, Belgium. [email protected] Web-faqja: www.vjosamusliu.com Fusha e studimit: Marrëdhënie Ndërkombëtare,
Read more.
Syzane Baja
Cila është fusha juaj akademike e studimit?:   menaxhim Emri:   syzane baja Qyteti:   peje Shteti:   kosovo E-mail:   [email protected] Tel:   044 348831 Web-faqja dhe/ose blogu: Cili është kualifikimi
Read more.
Sylejman Meholli
Cilaështëfushajuajakademike e studimit?:   ShkencaPolitike Emri:   SylejmanMeholli Qyteti:   Vushtrri Shteti:   Kosovë E-mail:   [email protected] Tel:   044689006 Web-faqjadhe/oseblogu: Ciliështëkualifikimimëilartëshkencorqëkeniarritur?:   Master iShkencavePolitike Aktualisht, a jenitëpërfshirënëndonjë program studimor/kërkimor? Nësepo, julutemspecifikoniinstitucionin, nivelindhellojin e
Read more.
Rrezarta Pllana
Cilaështëfushajuajakademike e studimit?:   MenaxhmentdheInformatike Emri:   RrezartaPllana Qyteti:   Prishtine Shteti:   Kosove E-mail:   [email protected] Tel:   + 377 44 149 488 Web-faqjadhe/oseblogu: Ciliështëkualifikimimëilartëshkencorqëkeniarritur?:   PhD cand Aktualisht, a jenitëpërfshirënëndonjë program studimor/kërkimor?
Read more.
Jeta Rudi
EmridheMiemri :Jeta Rudi   Informatatkontaktuese:  Adresa: 317A Ruttan Hall 1994 Buford Avenue St Paul, MN 55108 E-mail: [email protected]   Fusha
Read more.
Gylbehare Bella Murati
EmridheMiemri :Gylbehare Bella Murati   Informatatkontaktuese:  European, Public  and International  Laë Department, Laë Faculty/University of Gent Universiteitstaat 2 9000  Gent
Read more.
Gëzim Visoka
EmridheMiemri :Dr. Gëzim Visoka Informatatkontaktuese:  Universiteti  “Dublin City, Irlandë Web- faqja:www.gezimvisoka.com Fusha e studimit:Studime te paqës dhe konfliktit. Kualifikimi më
Read more.
Flutura Kusari
Emri dhe Miemri: Flutura Kusari Informatat kontaktuese: [email protected] Fusha e studimit: Të Drejtat e Njeriut / Të Drejtat e Mediave. Kualifikimi më
Read more.
Blendi Celiku
EmridheMiemri :BlendiCeliku Informatatkontaktuese:  [email protected] Web- faqja:http://cnu.edu/economics/faculty/celiku.asp Fusha e studimit:Ekonomi Kualifikimi më i lartë i arritur:  PhD Fushat kryesore kërkimore:               Ekonomi
Read more.
Donikë Qerimi
EmridheMiemri :DonikëQerimi Informatatkontaktuese:  Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik, 10000, Prishtinë. [email protected] -Voldersstraat 5, 9000, Gent, Belgium; [email protected] +32 483 271
Read more.
Nora Loxha Sahatciu
Cilaështëfushajuajakademike e studimit?:   Ekonomi e KulturesdheInxhinjeri/ Arkitekture Emri:   Nora Loxha Sahatciu Qyteti:   Prishtine Shteti:   Kosove E-mail:   [email protected] Tel: Web-faqjadhe/oseblogu: Ciliështëkualifikimimëilartëshkencorqëkeniarritur?:   Master ne Ekonomine e Kultures Aktualisht,
Read more.
Melihate Limani
    Emri dhe Mbiemri: Melihate Limani   Informatat Kontaktuese: [email protected]; +1 705 500 4533   Web-faqja: http://ca.linkedin.com/in/melihatelimani    
Read more.
Leandrit Mehmeti
  Emri dhe Mbiemri: Leandrit Mehmeti   Informatat Kontaktuese: Universiteti i Australisë Jugore Departamenti i Edukimit, Arteve & Shkencave Sociale
Read more.
Kujtim Dobruna
Emri dhe Mbiemri: Kujtim Dobruna   Informatat kontaktuese:   Kärntner Ring 5-7, 1010 Wien, +436763380900   Web-faqja:   Eciks.org  
Read more.
Florian Qehaja
Koha: 07 Prill 2016 Cilaështëfushajuajakademike e studimit?: StudimetëSigurisë Emri: Florian Qehaja Qyteti: Prishtinë Shteti: Kosovë E-mail: [email protected] Tel: +37744182569 Web-faqjadhe/oseblogu:
Read more.
Edona Maloku Bërdyna
What is your field of academic studies?:Social Psychology Name:   Edona Maloku Bërdyna City:   Prishtina Country:   Kosovo E-mail:   [email protected] Tel:   +386 49 543 211 Web-page and/or
Read more.
Denis Nushi
What is your field of Academic Studies?Human Development/ Sustainable Development Studies and Politics and Conflict Name and Surname:  Denis Nushi
Read more.
Dardan Kryeziu
Cila është fusha juaj akademike e studimit?:Psikologji Emri:   Dardan Kryeziu Qyteti:   Prishtinë Shteti:   Kosovë E-mail:   [email protected] Tel:   +37744345011 Web-faqjadhe/oseblogu: Ciliështëkualifikimimëilartëshkencorqëkeniarritur?:   Bachelor iPsikologjisë Aktualisht, a jenitëpërfshirënëndonjë program
Read more.
Bardha Qerizi
Cilaështëfushajuajakademike e studimit?:   Edukimi Emri:   BardhaQirezi Qyteti:   Prishtina Shteti:   Kosova E-mail:   [email protected] Tel: Web-faqjadhe/oseblogu: Ciliështëkualifikimimëilartëshkencorqëkeniarritur?:  PhD kandidat Aktualisht, a jenitëpërfshirënëndonjë program studimor/kërkimor? Nësepo, julutemspecifikoniinstitucionin, nivelindhellojin e
Read more.
Alma Lama
Koha:   13 Prill 2016 Cilaështëfushajuajakademike e studimit?:   GjuheAngleze Emri:   ALmaLAma Qyteti:   Gjakove Shteti:   Kosove E-mail:   [email protected] Tel:   0037744188302 Web-faqjadhe/oseblogu: Ciliështëkualifikimimëilartëshkencorqëkeniarritur?:   Master Shkencor Aktualisht, a jenitëpërfshirënëndonjë program studimor/kërkimor? Nësepo,
Read more.
Albana Berisha
Cila është fusha juaj akademike e studimit?: Menaxhment dhe Informatikë Emri:   Albana Berisha Qehaja Qyteti:   Prishtinë Shteti:   Republika e Kosovës E-mail:   [email protected] Tel: Web-faqja dhe/ose
Read more.
Konferenca: ,,Rruga përpara: Roli i komunitetit akademik dhe hulumtues në zhvillimet e politikave dhe vendimarrjes së bazuar në evidencë”
Në kuadër të programit ,,Dialogu për politika”, i cili synon fuqizimin e kapaciteteve hulumtuese në shkencat shoqërore në Kosovë, si
Read more.
Tryezë e rrumbullakët: Informaliteti dhe Korrupsioni në Kosovë: Një Qasje e Re Empirike
Në tryezën e rrumbullakët të organizuar nga Qendra për Kurajo Politike dhe Universiteti i Prishtinës, hulumtuesi Luca J. Uberti ka
Read more.
– Skicë politikash “Klientelizmi dhe Rritja: Si të kanalizohen më mirë përpjekjet antikorrupsion”
  CPC ka publikuar skicën e politikave  “Klientelizmi dhe Rritja: Si të kanalizohen më mirë përpjekjet antikorrupsion”. Kjo skicë politikash
Read more.
– Roundtable on “The Importance of Data Archiving and Open Data in Social Science”
On 15 of February 2017 in Prishtina, Centre for Political Courage (CPC), as one of the partners within the project
Read more.
– Training on “Writing Competitive Proposals for EU funded Projects”, 9-10 March 2017, Prishtina
On the 9th and 10th of March 2017, CPC in collaboration with Ministry of Education, Science and Technology of the
Read more.
Misioni
  Misioni Qendra pёr Kurajo Politike (CPC) ёshtё themeluar me qёllim qё tё ofroj njё platformё dialogu ndërmjet politikë-bërësve, akademikëve
Read more.